Assortiment

Hartige Snacks

Ondanks het feit dat wij natuurlijk een industriële bakkerij zijn, proberen wij toch zoveel mogelijk het ambacht te bewaren bij het produceren van onze crackers en onze snack crackers en sticks.
Met name onze productgroep crackers verdient de titel ‘verantwoord’.
Onze crackers zijn van nature laag in suiker en ze rijkelijk bestrooid met zaden en pitten. Extra power dus om de dag goed mee te beginnen en mee door te komen. Hierom zijn onze grote crackers dus uitermate geschikt als onderdeel van een goed ontbijt of een gezonde lunch. Onze kleine snack crackers en sticks zijn mooie, verantwoorde tussendoortjes.
Wij kunnen onze crackers en sticks aanbieden in verschillende afmetingen en verpakkingen. Wij hebben ook verschillende recepturen voor u beschikbaar, bijvoorbeeld biologisch en vegan. Uiteraard zijn al onze crackers en bladerdeeg snacks 100% glutenvrij.

Ontbijt

Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Dat komt omdat het ontbijt ervoor zorgt dat je er voor de rest van de dag tegenaan kunt, omdat je hiermee voldoende energie hebt opgebouwd om op gang te komen. Juist voor deze maaltijd hebben wij prachtige producten in ons assortiment.

Naast crackers kunnen wij u ontbijtkoek, beschuit en granola’s aanbieden. Voor ieder wat wils, dus. Ook deze producten maken wij in verschillende smaakvarianten en verpakkingen. 100% glutenvrij, maar daarnaast ook verkrijgbaar met minder suiker, biologisch of vegan.

Onze ontbijtkoek en beschuit zijn uiteraard ook geschikt als lekkernij bij een kop koffie of thee.

Cake & Muffins

Cake is de grootste productgroep binnen koek en banket. Niet zo gek want iedereen houdt van deze lekkernij! Met onze recepturen maken wij ook deze traktatie verantwoord voor u. Wij kunnen voor u de traditionele cake producten maken zoals een hotelcake, een appelcake of een roze koek.

Daarnaast bieden wij ook muffins aan. Wij kunnen spelen met smaken en toppings. Ook binnen deze productgroep hebben we biologische recepturen en recepturen met minder suiker. Vanzelfsprekend zijn ook al onze cakes en muffins 100% glutenvrij.


Verwenkoek

Zoete koekjes worden bij ons juist gebakken! Maar dan wel volgens verantwoorde recepturen.
Glutenvrij, en we kunnen ook hier variëren met biologisch, vegan en minder suiker.

Wat is er nu lekkerder dan een verwenmomentje voor jezelf met een kop koffie of thee met een lekker koekje daarbij. Een echt Nederlandse traditie.

Wij maken voor u de traditionele toppers binnen het koeksegment, dus laat ons uw momentje compleet maken.

Seizoenskoek

Tijdens de traditionele seizoenen in Nederland, zoals Pasen, Sint & Kerst, worden veel koekproducten gegeten.

Ook voor deze mooie momenten hebben wij een uitgebreid assortiment koekproducten voor u beschikbaar. We kunnen variëren met roomboter, biologische en/of vegan recepturen en ook al deze producten zijn 100% glutenvrij.

Wij denken en ontwikkelen graag met u mee om de diverse seizoenen in te vullen.

Business-to-Business

De producten uit onze bakkerij zijn uitermate geschikt als grondstof voor een aantal andere industrieën, zoals bijvoorbeeld
ijs- & zuivelproducenten en producenten van broodbeleg. Aangezien de producten uit onze bakkerij vrij zijn van een groot aantal allergenen,
inclusief gluten, zijn bijvoorbeeld onze kruimels een perfecte grondstof die deze producenten kunnen gebruiken zonder nieuwe allergenen in hun
productieruimten binnen te krijgen. Daarnaast kunnen wij de kruimels helemaal passend maken aan de wens van de klant : conventioneel, biologisch,
palmolievrij. Wij ontwikkelen graag met u de gewenste receptuur.